Ο κακάο στην φάρμα Garyth καλλιεργείται σε ένα βιώσιμο αγροδασικό σύστημα, το οποίο βοηθά στην προστασία της φυτικής και ζωικής ζωής στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της πλούσιας βιοποικιλότητας του εθνικού πάρκου Tumbes-Chocó Magdalena. Αυτό το πάρκο είναι ένα από τα 25 κορυφαία hotspots βιοποικιλότητας στον κόσμο και εκτείνεται σε 3 χώρες. Ενώ η βιοποικιλότητα είναι σχετικά άθικτη στην Κολομβία και το Περού, απειλείται σοβαρά στον Ισημερινό λόγω της αποδάσωσης και της μονοκαλλιέργειας. Η προσέγγιση του Garyth στην παραγωγή κακάο είναι ένα λαμπρό παράδειγμα του πώς η φύση και η γεωργία μπορούν να συνυπάρχουν σε αρμονία. Ως παθιασμένος και γνώστης βιολογικός αγρότης, ο Θωμάς έχει εισάγει διάφορα φυσικά συστήματα για να προστατεύσει τα δέντρα και τις καλλιέργειές του από ασθένειες και να ενισχύσει την επικονίαση και την υγιή ανάπτυξη των καρπών κακάο. Το 2019, η σκληρή δουλειά του ανταμείφθηκε με βιολογική πιστοποίηση.
Προέλευση: Ισημερινός
Περιοχή: Σάντο Ντομίνγκο
Ποικιλία: Nacional
Υποδείξεις: Τροπικοί, ανθώδεις, φυτικοί τόνοι
SKU: 5430002193236
Ποια Πολυόλες: 17,6g °
Ενέργεια: 451Kcal, 1887kJ
Συνολικά λιπαρά: 39,6g
Ποια κορεσμένα λιπαρά: 24,4g
Υδατάνθρακες: 28,7g
Ποια ζάχαρη: 7,6g *
Πρωτεΐνη: 12,5g
Αλάτι: 0g
Η Nestle Chocapic είναι ένα δημοφιλές δημητριακό πρωινού που παράγεται από τη Nestle, μια πολυεθνική εταιρεία τροφίμων και ποτών. Είναι γνωστό για τη νόστιμη σοκολατένια γεύση του και την τραγανή υφή του, κάνοντάς το αγαπημένο τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες. Κάθε μπουκιά Chocapic προσφέρει έναν ευχάριστο συνδυασμό νιφάδων ολικής αλέσεως από σιτάρι καλυμμένων με μια γενναιόδωρη στρώση πλούσιας σοκολάτας.
Αυτό το δημητριακό δεν είναι μόνο νόστιμο αλλά παρέχει επίσης απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για να ξεκινήσει η μέρα σωστά. Είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες και μέταλλα, συμπεριλαμβανομένου του σιδήρου, του ασβεστίου και των βιταμινών B, που συμβάλλουν σε μια ισορροπημένη διατροφή. Η Nestle Chocapic είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για πρωινό, προσφέροντας μια ικανοποιητική και απολαυστική εμπειρία.
Συστατικά: Μαύρη σοκολάτα 66% προέλευσης εκτός ΕΕ (κακάο, ζάχαρη, βούτυρο κακάου, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη από κραμβέλαιο), 23.08% φουντούκι.
Τιμές διατροφής ανά 100g: Ενέργεια 2294Kj, 552Kcal, λιπαρά 42g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 19g, υδατάνθρακες 36g, εκ των οποίων ζάχαρη 26g, πρωτεΐνες 7.5g, αλάτι 0.02g.
Ρόχες με σοκολάτα και τραγανιστές καραμελωμένες αμυγδάλες, αποκαλύπτοντας μια λιωμένη καρδιά από πραλίνα αμυγδάλου-φουντουκιού που προέρχεται από βιολογική γεωργία.
Μέγεθος - Μ 11 x Π 6 x Υ 5,8 εκ.
Ποσότητα ανά χαρτόκουτο: 4
Ελάχιστη ποσότητα ανά παραγγελία: 4
Τύπος ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας: Μονάδα ανά χαρτόκουτο
Κωδικός προϊόντος: RO-L-230
Χώρα κατασκευής: Γαλλία
Προπαραγγελία: Ναι
Best-seller: Όχι
Προσαρμογή: Ναι
Σοκολάτα μαύρη ταμπλέτα καθαρή προέλευση Σάο Τομέ 70% κακάο. Μια σοκολάτα πλούσια σε γεύση, με νότες κόκκινων και κίτρινων φρούτων. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (Γ): 100
Γλυκιά κρέμα καλυμμένη με κομμάτια βάφλας κακάο
Έκπληξη παιχνίδι μέσα – Διαφορετικό
Το Kinder Joy είναι ένας διασκεδαστικός, νέος τρόπος για να βοηθήσετε τους γονείς να φέρνουν μικρές εκπλήξεις στα παιδιά τους όποτε θέλουν.
Η Nutella® είναι μια δημοφιλής γλυκαντική κρέμα φουντουκιού και κακάο, που χρησιμοποιείται συχνά σε σάντουιτς, κέικ και άλλες γλυκές λιχουδιές. Είναι γνωστή για τη νόστιμη γλυκιά και ξηνοκαρπά γεύση της και δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές ή συντηρητικά. Η κρέμα περιέχει αρκετά συστατικά, όπως ζάχαρη, φοινικέλαιο, φουντούκια, αποβουτυρωμένη σκόνη κακάο, αποβουτυρωμένη σκόνη γάλακτος, σκόνη ορού γάλακτος, γαλακτωματοποιητή λεκιθίνη (σόγια) και βανιλίνη.
Η Nutella® έχει διάρκεια ζωής 12 μηνών και διατίθεται σε βάζα των 350 γρ., 600 γρ. ή 750 γρ., με πακέτα των 24 τεμαχίων διαθέσιμα προς πώληση.
Η Foodcom S.A. διανέμει τη Nutella® σε μια σειρά από επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων χονδρεμπόρων τροφίμων, εμπόρων επωνυμιών, εισαγωγέων, εξαγωγέων και αλυσίδων λιανικής πώλησης.
( Εκχύλισμα Theobroma cacao )
Με ιστορική εμπειρία στην επιλογή κόκκων κακάου από διάφορες προελεύσεις (Ακτή Ελεφαντοστού, Βενεζουέλα κ.λπ.), αναπτύσσουμε και παράγουμε πλήρεις σειρές εκχυλισμάτων κακάου με αρωματικά και φυσικοχημικά προφίλ που στοχεύουν στις απαιτήσεις κάθε αγοράς. Οι δεξιότητές μας, που αποκτήθηκαν μέσω της συνεργασίας με παραγωγούς κακάου, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις τεχνολογικές, κανονιστικές και εμπορικές απαιτήσεις των έργων των πελατών μας.
Εξαγωγή με πτητικό διαλύτη: συμπυκνώματα και απόλυτα κακάου.
Εξαγωγή με αιθυλική αλκοόλη: ελαιορητίνες και εκχυλίσματα κακάου διαφόρων συγκεντρώσεων.
Ήπια εξαγωγή με αιθυλική αλκοόλη: εγχύσεις κακάου.
Αλκοολική απόσταξη: αλκοολάτα κακάου.
Ενυδατική Κρέμα Σώματος με Εκχύλισμα Κακάο 250 ml είναι μια αποτελεσματική θεραπεία που ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα χάρη στα φυσικά εκχυλίσματα κακάου, βοηθώντας το δέρμα να αποκτήσει πιο μαλακή και λεία εμφάνιση.
SKU: 30696
Η σκόνη που προκύπτει κατά την πλήρωση και εκκένωση χύδην υλικών (π.χ. Big-Bags) δεν μπορεί πλέον να διαφύγει με τη χρήση φουσκωτών μανικιών / φουσκωτών σωλήνων / φουσκωτών κλιπ.
Οι ραφές σύνδεσης των φουσκωτών μανικιών / φουσκωτών σωλήνων / φουσκωτών κλιπ κατασκευάζονται γενικά με μηχανική επεξεργασία και θερμή βουλκανизация και από τις δύο πλευρές. Έτσι δημιουργούνται ομοιογενείς συνδέσεις με σταθερό πάχος υλικού.
Τα φουσκωτά μανίκια μπορούν επίσης να κατασκευαστούν χωρίς άνω και κάτω περιθώριο, μόνο στην περιοχή της βαλβίδας υπάρχει μια μικρή πάχυνση.
Εσείς καθορίζετε ποιες διαστάσεις θα πρέπει να έχουν τα φουσκωτά μανίκια / φουσκωτοί σωλήνες / φουσκωτά κλιπ - δεν υπάρχουν τυπικές διαστάσεις.
Ανάλογα με τις απαιτήσεις, υπάρχουν διάφορα κατάλληλα υλικά προς επιλογή.
Μύλοι κρούσης REKORD με ειδικά στοιχεία άλεσης και εισαγωγές οθόνης για λεπτή άλεση κακάο σε μία φάση έως περίπου 60 - 75 µm. Είναι δυνατή η πολυδιάστατη άλεση. Ενεργειακά αποδοτικοί, με χαμηλή συντήρηση.
Η Υπηρεσία Αφαίρεσης Κέλυφους Φουντουκιού μας χρησιμοποιεί προηγμένο εξοπλισμό από την εκλεκτή μάρκα "Nunci" για να διαχωρίσει με ακρίβεια το κέλυφος από τον καρπό. Αυτή η διαδικασία εκτελείται με ακρίβεια για να διασφαλιστεί ότι τα φουντούκια παραμένουν άθικτα και διατηρούν την φυσική τους ποιότητα. Η υπηρεσία αφαίρεσης κελύφους είναι απαραίτητη για την προετοιμασία των φουντουκιών για περαιτέρω επεξεργασία ή άμεση κατανάλωση.
Επιλέγοντας την Υπηρεσία Αφαίρεσης Κέλυφους Φουντουκιού μας σημαίνει ότι επιλέγετε μια αξιόπιστη και αποδοτική λύση που εγγυάται την ακεραιότητα των φουντουκιών σας. Η έμπειρη ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, διασφαλίζοντας ότι τα φουντούκια σας χειρίζονται με προσοχή και ακρίβεια. Αυτή η υπηρεσία είναι ιδανική για όσους επιθυμούν να απλοποιήσουν τις διαδικασίες επεξεργασίας φουντουκιών και να παράγουν προϊόντα φουντουκιού υψηλής ποιότητας.
Ένα πλούσιο και ελαφρύ ενυδατικό γάλα για να ενυδατώνει και να προστατεύει τις ευαίσθητες επιδερμίδες όταν κάνει ζέστη. Με βάση το βούτυρο καριτέ, το βούτυρο κακάο και το λάδι από φοινικέλαιο. Αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ελαφρώς αρωματισμένη. Κατάλληλο επίσης για μωρά και ατοπικές επιδερμίδες. Σύνθεση: Αιθέριο έλαιο λεβάντας, Λάδι φοινικέλαιου, Κερί μέλισσας, Υδρολάτη λεβάντας, Νερό από άνθη πορτοκαλιάς, Βούτυρο καριτέ, Βούτυρο κακάο, Φυσικό άρωμα, Φυσικός συντηρητής.
Μοιραστείτε ή προσφέρετε ευτυχία με τις λιωμένες τρούφες σοκολάτας γάλακτος Lindt Lindor. Από το 1845, οι Μάστερ Σοκολατοποιίες Lindt συνδυάζουν την τεχνογνωσία τους και τα καλύτερα υλικά για να παράγουν μια τέλεια στρογγυλή σοκολατένια κρούστα με μια γέμιση που λιώνει και είναι ακαταμάχητα γλυκιά. Η Lindor είναι ιδανική για να γιορτάσετε ειδικές περιστάσεις, προσθέτοντας μια πινελιά ευτυχίας σε κάθε γιορτή και αποτελεί το τέλειο δώρο για να εντυπωσιάσετε ή να απολαύσετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.
Κατασκευασμένο από τους μάστερ σοκολατοποιούς Lindt
Λιωμένες τρούφες σοκολάτας γάλακτος
Ιδανικό για δώρα
600g
Ο μύλος κακάου έχει σχεδιαστεί για σεφ ή ζαχαροπλάστες και επιτρέπει την προετοιμασία μικρών ποσοτήτων πάστας σε σύγκριση με τους βιομηχανικούς επεξεργαστές.
Με αυτόν, μπορείτε να παρασκευάσετε σοκολάτα "Bean to Bar" με ικανότητα επεξεργασίας έως 20 μικρόμετρα, μια τέλεια επεξεργασμένη και αόρατη υφή, ρευστή και ελαστική που θα σας επιτρέψει να γεμίσετε τέλεια τις φόρμες σας.
Η μύλος με σφαιρίδια είναι μία από τις τεχνικές αραίωσης σοκολάτας. Οι βραχίονες ανάμειξης του μύλου με σφαιρίδια κατασκευάζονται από ειδικό υλικό που έχει σκληρυνθεί. Μέσω της αντλίας σοκολάτας που συνδέεται με τη μηχανή άλεσης και της τριών δρόμων βαλβίδας, το υγρό περιεχόμενο κυκλοφορεί ή μεταφέρεται στο δοχείο αποθήκευσης σοκολάτας όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία άλεσης. Οι μύλοι με σφαιρίδια RBM50 και RBM100 έχουν σχεδιαστεί για μικρές επιχειρήσεις. Ο μύλος LabBM10 έχει σχεδιαστεί για ανάπτυξη προϊόντων ή χρήση σε εργαστήριο. Λόγω της τριβής των σφαιριδίων, παράγεται θερμότητα και για να εξισορροπηθεί αυτή η θερμότητα, έχει προστεθεί ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα στον μύλο, έτσι ώστε σε περίπτωση υπερθέρμανσης, η ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα να επιτρέπει την είσοδο κρύου νερού και όταν η μηχανή φτάσει στη φυσιολογική θερμοκρασία λειτουργίας, κλείνει τη ροή. Η πηγή κρύου νερού μπορεί να είναι πηγές, νερό βρύσης ή νερό από πύργους.
Το βούτυρο κακάου που διατηρείται σε θερμοκήπιο για δύο ημέρες σε σταθερή θερμοκρασία 32,7 °C, κρυσταλλώνεται αργά. Αυτό το βούτυρο αποκτά μια παχύρρευστη σύσταση, την οποία οι Δυτικοί συνάδελφοι αποκαλούν "ΣΙΛΚ". Αυτοί είναι οι κρύσταλλοι που δημιουργούμε στη σοκολάτα κατά την τήξη, μόνο σε καθαρή μορφή.
Η χρήση του "ΣΙΛΚ" είναι πολύ βολική, ειδικά για την τήξη μικρών ποσοτήτων σοκολάτας, όταν χρειάζεται να λιώσουμε λίγο, αλλά συχνά.
Στην πραγματικότητα - έχετε μια δεξαμενή από ανοξείδωτο χάλυβα θερμαινόμενη σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία. Μπορείτε να βάλετε είτε κρύο σκληρό βούτυρο κακάου είτε ζεστό μη τήκτο. Στη συνέχεια, τοποθετείτε το δοχείο στη μονάδα με τη δεδομένη σταθερή θερμοκρασία και το αφήνετε για 12-24 (ή περισσότερες) ώρες μέχρι να συμβεί η μαγεία στο θερμοκήπιο και το βούτυρο να μετατραπεί σε μια παχιά πάστα - ιδανική για προσθήκη στο προϊόν.
Διαστάσεις 320 x 220 x 230 mm;
Βάρος 2 kg;
Φορτίο 2 kg;
Ηλεκτρική τροφοδοσία 220 V ~ 50 Hz;
Κατανάλωση 0.1 kW/h;
Υλικό Ανοξείδωτος Χάλυβας AISI 304;
Εύρος Θέρμανσης 20 - 50 °C
Η παραγωγή σοκολάτας από κόκκους κακάο γίνεται με τη χρήση μηχανής που χρησιμοποιείται για την παραγωγή φουντουκιού και φυστικοβούτυρου.
Χρησιμοποιούνται φυσικοί λίθοι.
Δεν θερμαίνει ποτέ το προϊόν.
Διαθέτει σχεδίαση καζανιού που μπορεί να ανατραπεί για εύκολη εκκένωση.
Διατίθεται σε εκδόσεις 110/220/380 V.
Η ταχύτητα του καζανιού μπορεί να ρυθμιστεί με inverter.